Skip to main content

POTILASASIAVASTAAVA ATLAS OY:N VERKKOKAUPAN JA LASKUTUKSEN TOIMITUSEHDOT

 

Nämä toimitusehdot koskevat Potilasasiavastaava Atlas Oy internetsivuston tai laskutuksen kautta ostettuja palveluja. Toimitusehdot sisältävät tiedon hinnoista, toimitustavasta, maksutavoista, palvelun käyttämisestä ja voimassaolosta, asiakkuudesta sekä peruutusoikeudesta. Ostaessaan palvelun asiakas hyväksyy ostohetkellä nämä toimitusehdot, joihin Potilasasiavastaava Atlas Oy pidättää itsellään muutosoikeuden.

HINNAT

Nettisivulla ilmoitetut palvelut ja niihin merkityt merkityt hinnat ovat euroissa (€) sisältäen alv 24%. Ostettu palvelu toimii vuosimaksuna potilasasiavastaava -palveluun.

TOIMITUSTAPA

Palvelun voi tilata ja ostaa Potilasasiavastaava Atlas Oy internet -sivustolta löytyvästä verkkokaupasta tai laskutuksella lähettämällä tilaustiedot sähköpostitse. Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostilla infopaketin, nettisivuille ladattavan bannerin ja postitse toimitettavan todistuksen palvelun käytöstä. Sähköposti lähetetään maksusuorituksen jälkeen tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

MAKSUTAVAT

Tilattu palvelu maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa tai laskulla. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla yleisimmillä luottokorteilla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

PALVELUN KÄYTTÄMINEN, VOIMASSAOLO JA PERUUTTAMINEN

Palvelu on voimassa heti maksusuorituksen jälkeen. Palvelun tilaus on jatkuva. Tilauksen maksu / laskutus tapahtuu kerran vuodessa automaattisesti. Palvelun voi irtisanoa milloin tahansa, kuitenkin viimeistään 14pv ennen palvelun uusiutumista. Kuluvan vuoden palvelumaksua ei palauteta. Asiakkaan tulee huolehtia voimassaolevasta maksukortista tai ajantasaisesta laskutusosoitteesta. Mikäli maksukortti ei ole voimassa, katsotaan palvelutilauksessa tapahtuneen maksutapamuutos ja palvelu laskutetaan voimassaolevan laskutuslisän mukaisesti.

ASIAKKUUS

Palvelun käyttäjänä vastaanottaa Potilasasiavastaava Atlaksen info- & markkinointikirjeet ilmoitettuun sähköpostiin. Kirjeiden postituslistalta voi poistua erillisellä ilmoituksella. Palvelun käyttäjän tiedot (yrityksen linkki /& logo) lisätään potilasasiavastaava.fi -sivustolle. Tiedot voidaan poistaa palvelun käyttäjän erillisellä ilmoituksella.